Menu

Tidligere Ubberud spiller Kristoffer Jørgensen rykker permanent op i førsteholdstruppen i Sønderjyske!

image
01. juni 2023 kl. 11:48

Akademispiller Kristoffer Jørgensen har underskrevet en et års kontrakt og rykker efter sommerferien permanent op i førsteholdstruppen.

Kristoffer Jørgensen fra Sønderjyskes U19-ligahold bliver efter sommerferien en fast del af førsteholdstruppen.

Den 18-årige midtbanespiller har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at endnu en akademispiller går hele vejen til førsteholdet.

– Kristoffer Jørgensen har gjort det godt for vores U19-ligahold, hvor han er anfører, og han har vist sig godt frem i de efterhånden mange træninger, han har fået med førsteholdet. Vi er glade for, at endnu en akademispiller har gjort sig fortjent til en kontrakt, og vi ser frem til at følge hans udvikling det kommende år, hvor vi vil følge hans transitionsfase på førsteholdet meget nøje, siger Esben Hansen.

Kristoffer Jørgensen glæder sig over kontrakten og ser frem til at blive en integreret del af førsteholdet efter sommerferien.

– Det har været mit store mål på akademiet, at jeg skulle spille mig til en plads i førsteholdstruppen, så jeg er meget stolt over og glad for at have skrevet en kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i klubben, og kontrakten giver mig endnu bedre muligheder for at bygge på. Jeg skal ud at arbejde hårdt på træningsbanen, og forhåbentligt kan jeg få opfyldt mit næste store mål om at få debut på Sydbank Park, siger Kristoffer Jørgensen.

Luk