Menu

Sponsor

Ubberud IF samarbejder med erhvervslivet - Hvis i vil med på holdet, kontakt Camilla Skouboe.

Fodbold afdelingen i Ubberud har en lang tradition for at samarbejde med det lokale erhvervsliv. Sponsorerne er en vigtig del i den daglige drift af vores klub, og alle bidrag er værdsat.

Ubberud Stadion blev i 2020 udnævnt som “Fyns hyggeligste stadion” af DBU Fyn. Vi har dog brug for nye sponsorer til at bevare hyggen i Ubberud! Alle former for sponsorater vil blive modtaget med kyshånd. Både sponsorater til Ubberud IF, vores ungdomssamarbejde med Korup IF eller de enkelte hold.

Hvad kan vi tilbyde i retur? Vi kan tilbyde et virksomhedslogo på kamptrøjer, træningsdragter, Ubberud-if.dk hjemmeside, eller en bandereklame på vores dejlige stadion. En bandereklame koster 5.000 kr. i startgebyr for det første år, hvorefter den koster 2.500 kr. om året.

Hvad koster det? Prisen for tøjsponsorater kan variere afhængigt af holdet og tøjet. Se i vedhæftede link de forskeliige pakker Sponsor brochure KUU/KUBK (ubberud-if.dk)

Hvad sker der nu? Tag kontakt til holdlederen på det pågældende hold eller Camilla Skouboe, der kan hjælpe samarbejdet på vej.

Kontakt:

Camilla Skouboe

CS@ubberud-if.dk

Tlf.: 30400606Luk