Menu

Sponsorudvalg

Ubberud I. F. samarbejder med erhvervslivet - Hvis i vil med på holdet, kontakt Frank Henriksen fra Sponsorudvalget.

Fodbold afdelingen i Ubberud har en lang tradition for at samarbejde med det lokale erhvervsliv. Sponsorerne er en vigtig del i den daglige drift af vores klub, og alle bidrag er værdsat.

Ubberud Stadion blev i 2020 udnævnt som “Fyns hyggeligste stadion” af DBU Fyn. Vi har dog brug for nye sponsorer til at bevare hyggen i Ubberud! Alle former for sponsorater vil blive modtaget med kyshånd. Både sponsorater til Ubberud IF, vores ungdomssamarbejde med Korup IF eller de enkelte hold.

Hvad kan vi tilbyde i retur? Vi kan tilbyde et virksomhedslogo på kamptrøjer, træningsdragter, Ubberud-if.dk hjemmeside, eller en bandereklame på vores dejlige stadion.

Hvad koster det? Prisen for tøjsponsorater kan variere afhængigt af holdet og tøjet. En bandereklame koster 5.000 kr. i startgebyr for det første år, hvorefter den koster 2.500 kr. om året.

Hvad sker der nu? Tag kontakt til holdlederen på det pågældende hold eller vores sponsoransvarlige, Frank Henriksen. Han vil med glæde hjælpe samarbejdet på vej.

Frank Henriksen
Tlf: 91928655
E-mail: henriksen06@hotmail.com


Sponsorudvalg - Fodbold

Sponsoransvarlig
profilepic
Frank D Henriksen
Praktisk
profilepic
Martin Kruse