Pigeraketten lander I Ubberud lørdag den 28. Maj

03. maj 2022 kl. 14:20
Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang – ER DU??
Pigeraketten lander i Ubberud lørdag d.28/5 fra kl.10-12.30
Frivillige fra klubben og DBU’s instruktør står klar til at tage i mod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter. Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.
Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.
Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten. Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.
Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende aktiviteter!