Vi er den nærmeste Pétanqueklub i Odense Vest/Nordvest.

Vi har trænings- og spillebaner på UIF’s vintertræningsbane, som ligger på Ubberudvej, lige bag ved Ubberud Idræts Forenings tidligere klubhus.

Der trænes og hyggespilles hver tirsdag og torsdag aften fra kl. 18.00 i perioden april til september.

I oktober og november spilles der hver mandag eftermiddag, hvis vejret tillader det. I månederne januar til marts spiller vi indendørs i Ubberudhallen (soft pétanque).

Alle kan være med! Der er ingen aldersgrænse, hverken nedad eller opad! Der kræves ingen særlig påklædning, men tag fornuftigt fodtøj på og medbring gerne en ekstra trøje, så du ikke kommer til at fryse. Hvis du ikke stoler på vejret, så tag også en regnjakke og en kasket med!

Du er meget velkommen til at komme og se, hvordan det foregår! Kom en tirsdag eller torsdag aften, få en snak med os og prøv at spille med. Har du ingen kugler, låner vi dig gerne et sæt!

De første tre spilleaftener er gratis, så du har mulighed for at finde ud af, om Pétanque også er noget for dig. Derefter er årskontingentet kr. 200,-.

Du kan også ringe til formanden, Margit Kristiansen, på tlf. 6080 2237.

Petanque Nyheder 03. september kl. 19:39
Husk Pétanque klub-mesterskabet!