Aktuelt nyt

Vort lille klubhus, Kastanjely, er i sommeren og efteråret blev renoveret udvendig: se videoen her

----- o -----

Klubmesterskab 2018:

Klubmesterskabet fandt sted lørdag den 29. sept. Årets mester blev Jørgen Pedersen, andenpladsen gik til Margit Kristiansen og trediepladsen til Per Jensen. Alt i alt en hyggelig dag, begunstiget af mildt tørvejr.

I oktober og november måneder fortsætter vi træningen hver torsdag eftermiddag fra kl. 14.00 - såfremt vejret tillader det!

Vi ses!

Bestyrelsen

----- 0 -----Vi deltog lørdag den 1. september i Foreningernes Dag i KKIC centret. Mange besøgende kom forbi og hørte nyt om Pétanque i Ubberud.

----- 0 -----

Vi har vedtaget pr. den 17. maj 2018 at flytte torsdags-træningen fra aften til eftermiddag.

Det betyder, at vi fremover vil begynde vor
torsdags-træning kl. 14.00.

I lighed med mange andre fynske pétanque-klubber har vi nu hver uge både en dag med aftentræning (tirsdag kl. 18.00) og en dag med eftermiddags-træning (torsdag kl. 14.00).