Aktuelt nyt

Godt nyt!
Fra og med 21. april 2020 begynder vi så småt på forårs- og sommer-sæsonen - trods Covi-19 truslen!!

Vi mødes tirsdage og torsdage og spiller fra kl. 14 til ca. kl. 17.
Der udgives i disse dage fra myndighedernes side et nyt regelsæt for det sociale samvær for klubber  som vores - og det regelsæt vil vi naturligvis overholde.

Vi ved allerede nu, at de fælles klubfaciliteter skal være aflåst, at vi skal overholde en indbyrdes afstand på 2 meter i alle spillets faser, at vi ikke må give hånd, og at vi skal spritte vore hænder, hvis vi kommer til at røre modstandernes kugler!

Men der vil komme flere instrukser i de kommende dage!

Søndag den 6. oktober 2019 afviklede vi det årlige klubmesterskab.

Det blev en dejlig søndag med tørvejr hele dagen og med lidt sol indimellem - årets sidste skønne sensommerdag?

Klubmester 2019 blev Bjarne Jensen, Margit F. Kristiansen (vores formand) blev nr. 2, og Per Jensen blev nr. 3.

- - - -  O - - - -

Sommersæsonen er nu slut - det er blevet efterår, og spilleplanen er ændret!

Spilletiderne er nu og frem til 1. April 2020:

hver tirsdag eftermiddag  fra kl. 14.00 og
hver torsdag eftermiddag fra kl. 14.00

(når vejret ellers tillader det)

Og med det forbehold, at vi holder pause i
hele december måned!

------ o ---

Vort lille klubhus, Kastanjely, er i sommer og efterår 2018 blevet renoveret udvendig: se videoen her.

Der udestår nogle få punkter, som vil blive løst i løbet af efterår/vinter 2019

----- o -----

Klubmesterskab 2018:

Klubmesterskabet fandt sted lørdag den 29. sept. Årets mester blev Jørgen Pedersen, andenpladsen gik til Margit Kristiansen og trediepladsen til Per Jensen. Alt i alt en hyggelig dag, begunstiget af mildt tørvejr.

I oktober og november måneder fortsætter vi træningen hver torsdag eftermiddag fra kl. 14.00 - såfremt vejret tillader det!

I december måned holder vi julefri, men vi ses igen til indendørs pétanque i Ubberudhallen  mandag den 7. januar 2019 kl. 14.30!

Vi ses!

Bestyrelsen

----- 0 -----Vi deltog lørdag den 1. september i Foreningernes Dag i KKIC centret. Mange besøgende kom forbi og hørte nyt om Pétanque i Ubberud.

----- 0 -----

Vi har vedtaget pr. den 17. maj 2018 at flytte torsdags-træningen fra aften til eftermiddag.

Det betyder, at vi fremover vil begynde vor
torsdags-træning kl. 14.00.

I lighed med mange andre fynske pétanque-klubber har vi nu hver uge både en dag med aftentræning (tirsdag kl. 18.00) og en dag med eftermiddags-træning (torsdag kl. 14.00).