Nye retningslinjer pr. 26/10-20

På grund af fredagens pressemøde og de nye præsenterede retningslinjer, så bliver vi nødt til at foretage nogle ændringer på enkelte hold. Vi har gjort hvad vi kan, for at alle hold kan køre videre. Det er heldigvis lykkedes os, men kun på baggrund af fleksible og engagerede instruktører, der ikke har ønsket at lukke hold eller sætte dem på pause for en periode.

På alle hold gælder selvfølgelig stadigvæk kravene om at holde 1-2 m. afstand under træning og huske at spritte af før, under og efter træning. Er du sløj eller har andre symptomer på Covid-19, så bliv hjemme.

Specielt til voksenholdene gælder det, at vi ikke kan tilbyde prøvetimer for en periode. De personer der deltagerne på træningerne, må kun være de personer som har tilmeldt sig og betalt kontingent. Med mindre at andet er aftalt med instruktøren.

Følgende holdændringer er gældende i 4 uger fra på mandag d.26/10-20 til d.23/11-20:

Hold

Ændringer

Forældre/barn

Ingen ændringer

Puslinge

Ingen ændringer, men max. 50 personer samlet i hallen

Mix-hold

Ingen ændringer, men max. 50 personer samlet i hallen

Dance team Ubberud

Ingen ændringer

Mave/ryg

Holdet fortsætter under en rotationsordning. Koordineringen af dette sker mellem hold og deltagere.

Funktionel træning

Holdet deles i 2:

Hold 1: træner tirsdag kl. 16.45-17.30

Hold 2: træner tirsdag kl. 17.35-18.20

Koordineringen af træningen samt opdeling af holdene foregår gennem holdets Facebookgruppe.

Yoga for begyndere

Holdet deles i 2:

Hold 1: tirsdag kl. 18.30-19.30

Hold 2: lørdag kl. 8.30-9.30

Opdateret d.27/10-2020

Gymnastik Nyheder 27. august kl. 13:10
Vigtig information i forbindelse med opstart af gymnastiksæson 2020/2021 Der vil være ændringer grundet Covid-19